Thursday 11 August 2011

Prachtige werkdag met 20+ vrijwilligers

Vandaag hebben we 5 kamers min of meer afgekregen wat betreft het schilderwerk. Geweldig! Vooral dankzij de sublieme hulp van 14 Hollanders - Wimco E met 13 resigenoten - konden we enorm opschieten. Hierbij eerst een groepsfoto van alle mensen die vandaag hielpen op de een of andere manier. Op Picasa vind je veel meer fotos.

Naast de 14 lui die hun laatste vakantiedag in Egypte aan een verfpartij opofferden, werkte Zoe keihard, net als mijn dochters Rosemarie en Justine. En een vijftal Soedanezen. Ik heb al die harde werkers op allerlei manieren op de foto gezet. Opvallend was dat velen er na afloop wat geler en lichtblauwer uitzagen.

En het was warm; een graad of 38-40 denk ik. Een heerlijk klimaat voor schilderwerk want alles droogt heel snel. Alle lui die hebben meegeholpen, enorm bedankt!
En terwijl we bezig waren arriveerde dochter Stephanie met haar man Jouke-Thiemo bij ons - rechtstreeks van het vliegveld. En een uur later ook Adrienne, die met een andere maatschappij reisde.

Morgen ga ik met Emad de financiele schade van onze verbouwing tot nu bestuderen. Hij weet hoe dat moet, als accountant. Gaan we de toiletten geheel vernieuwen? Het cafetaria? Eerst maar zien hoeveel geld er nog is. Morgen verslag, ook van het schilderwerk dat morgen plaatsvindt.

Overigens, de komende week gaan we de nieuwe geluidsinstallatie in de kerk installeren en aldaar een paar airconditioners anders hangen. Daarna kan ook daar de restauratie van de muren en het verven beginnen.

En morgenmiddag gaan we beginnen met de reparatie van de kerkbanken, knielbanken, etc. U krijgt verslag!

1 comment:

Ben said...

Ziet er goed uit zeg! De link naar de Picasso laat echter geen foto's zien. :-(